Wij staan de hele week door op markten/standplaatsen met prachtige producten. Bekijk hier het overzicht 

Recept Fondue Reblochon

Fondue van Reblochon kunnen we Instagram waardig noemen. Dippen uit een uitgehold brood. Dat is toch genieten?

  Bereidingstijd ongeveer 30 minuten


Ingrediënten

  • 1 hele Reblochon (kaas)
  • 1 groot rond boerenbrood (waar de Reblochon in past)
  • Verse bieslook
  • Aluminiumfolie

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd het kapje van het brood en bewaar deze. Hol het brood uit zodat de Reblochon er precies in past en plaats de kaas erin. Let erop dat de kaas niet boven het brood uit komt. Zet het kapje op de kaas en wikkel het pakket in aluminiumfolie. Plaats het brood 30 minuten in de oven. Haal uit de oven en garneer met bieslook. Breng vervolgens op smaak met peper en zout. Klaar om te dippen! Eetsmakelijk.

Andere dipvariaties

  • Gekookte of gebakken aardappelen
  • Stukjes tomaat
  • Verschillende soorten brood
  • Komkommer
  • Snoeptomaatjes
  • Nachos

Online bestellen

Wij hebben een Reblochon kaasje in ons assortiment. Net als andere lekkere kaasjes overigens.

Bestel Reblochon 